Het online spreekuur begint...bijna! Klik hier voor meer info.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 

Ieder eerste donderdag van de maand het online spreekuur voor bewoners in Prins Alexander om 19.30uur.

Klik hier voor de link naar de online zoom meeting. Deze werkt pas op de avond van de vergadering om 19.00 uur.

Tussen 19.30 en 21.00uur zitten een aantal medebewoners klaar om vragen te beantwoorden over verduurzaming van uw woning, aardgasvrij, warmtenet, energieopslagmogelijkheden en meer. Als er niet direct een antwoord voorhanden is gaat Alex Energie daar achteraan.

 “We merken dat bewoners vaak met veel vragen zitten maar daar maar moeilijk antwoord op krijgen. Daar willen we wat aan doen dus geen vraag is te gek.” aldus Donald van den Akker, voorzitter van Alex Energie. De onlinebijeenkomst is gratis toegankelijk via een zoom-link welke dezelfde avond op deze website verschijnen.

Alex Energie, bewoners event, bewoners bijeenkomst, Techniek College, Circus Rotjeknor, Rotterdam Prins Alexander, energietransitie, Lage Land, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland, Zevenkamp, Nesselande, online spreekuur